Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 22 Yaralı

Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Uçuruma Yuvarlandı: 22 Yaralı

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir minibüs, yaklaşık 50 metrelik uçuruma devrildi ve kazada 22 kişi yaralandı. Ş.A. yönetimindeki 63 AEU 932 plakalı minibüs, Harmankaya mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar arasında çocukların da bulunduğu öğrenilirken, sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Bazı yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Cumayeri Kaymakamı Taha Furkan Sönmezel ve Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Koloğlu, kazanın minibüsün freninin boşalması sonucu meydana geldiğini ve can kaybının olmadığını açıkladı. Mevsimlik işçilerin Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındık toplama işlerini bitirdikten sonra memleketlerine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Koloğlu, "Hepimize geçmiş olsun" diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: NTV

Önceki Haber Fındık Haber Yayında! Fındık Sektörünün Nabzını Tutan Yeni Haber Sitesi Açıldı
Benzer Haberler