FİSKOBİRLİK Fındık Alım Fiyatını Güncelledi: Üreticilere Kilo Başına Ekstra 1 TL Destek

FİSKOBİRLİK Fındık Alım Fiyatını Güncelledi: Üreticilere Kilo Başına Ekstra 1 TL Destek

FİSKOBİRLİK, güncellenen fındık alım fiyatlarını açıkladı. 50 randıman Giresun kalite fındığın fiyatı 122 TL, 56 randıman fındığın fiyatı ise 136 TL olarak belirlendi. FİSKOBİRLİK, Coğrafi İşaretli Giresun Tombul Fındığı Üretici Belgesi'ne sahip olan ve birlikle ortaklığı bulunan üreticilere, kilo başına ekstra 1 TL ödeme yapacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "FİSKOBİRLİK olarak ortak üreticilerimizin her zaman yanındayız. Fındığınızı kapınızdan alıyoruz, nakliye ve hamaliye ücreti talep etmiyoruz. Ürünlerinizi dilerseniz peşin ödeyebilir ya da emanete bırakabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

FİSKOBİRLİK ayrıca, ortak olmayan üreticiler için farklı alım fiyatlarının geçerli olduğunu ve ortaklık hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin kendileriyle iletişime geçebileceğini belirtti. Coğrafi İşaret Belgesi almak ve fındık teslimat süreciyle ilgili bilgi almak isteyenler için bir iletişim numarası da paylaşıldı.

Kaynak: Yeşilgiresun

Önceki Haber Fındıkta Kokarca Tehdidi
Sonraki Haber Fındık Üreticileri Hem Kokarca Hem de Fiyat Düşüşü ile Zor Durumda! Ordu'da Fındık Fiyatlarındaki Ani Düşüş Şaşkınlık Yarattı
Benzer Haberler